Wilhelminaplein 3, 5482 AE Schijndel

T: 06 40 55 62 05

E-mail:

Referenties

Benieuwd hoe de werkzaamheden van Schildersbedrijf Ton van Helvoirt zijn bevallen? Diverse tevreden klanten hebben hun reactie op onze website achtergelaten.

 • Familie Van den Dungen-Steenbakkers, Schijndel
 • Familie van Hout, Wijchen
 • Familie Jurgens, Rosmalen
 • Familie Bennik, Schijndel
 • Familie Habraken, Schijndel
 • Ton vroeg ons onze ervaringen op te schrijven met verf op waterbasis.

  Eerlijk gezegd stonden we er wat sceptisch tegenover. Jaren geleden hadden we onze buitenboel met verf op waterbasis laten verven, waarbij de draaiende delen op elkaar bleven plakken, met beschadiging van de verf als gevolg. Daarbij komt dat ik graag de plinten, deuren en muren met een sopje af doe. Ik dacht dat ik daarmee de verf zou afwassen.

  Ton heeft ons kunnen overtuigen omdat de verf in de afgelopen jaren natuurlijk flink verbeterd is, maar ook omdat het milieutechnisch veel beter en gezonder is. We hebben anderhalf jaar geleden onze kamer met al het houtwerk laten schilderen door Ton met de verf op waterbasis. Wat ons opviel was dat de verf totaal niet stonk en zeer snel droog was. Bovendien was de verf in alle kleuren beschikbaar. De deuren hadden een extra verflaag nodig omdat de verf toch wel iets minder dekt dan gewone verf, maar verder ging het prima.

  Nu we verder zijn, zijn we tevreden over de verf. Alleen bij de deur die het meest wordt gebruikt gaat de verf er wat vanaf op de plaats waar je de deur vastpakt. Ook zijn er een paar kleine stukjes van een paar deuren afgesprongen, wat volgens Ton veroorzaakt wordt doordat de verf harder is.

  Als conclusie kunnen we stellen dat we tevreden zijn, met een paar kleine kanttekeneingen. Deze zijn inmiddels als service opgelost.

webdesign: http://www.seanvos.nl