Wilhelminaplein 3, 5482 AE Schijndel

T: 06 40 55 62 05

E-mail:

Hallo, ik ben Ton van Helvoirt.

Ik werk al ruim 35 jaar in de schildersbranche. Na werkzaam te zijn geweest bij diverse schildersbedrijven en een verfgroothandel heb ik besloten om het roer om te gooien en mijn eigen weg te gaan. Dat betekende in 2007 de start van Schildersbedrijf Ton van Helvoirt!

Natuurlijk ben ik als erkend schildersbedrijf in het bezit van mijn vakdiploma's maar daarnaast ben ik ook vaktechnisch specialist. Dit betekent dat ik vakdeskundig ben op het gebied van ondergronden en de toe te passen materialen. Als vaktechnisch specialist ben ik materiaal- en kwaliteitsbewust. U mag daarom van mij een gedegen advies en kwalitatief hoogstaande arbeid verwachten.

Het spreekt vanzelf dat ik werk met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. Ik volg de ontwikkelingen in onze branche op de voet en speel daar op in. Dit geldt voor materiaalgebruik maar ook voor veiligheid en gezondheid. Altijd met oog voor een perfect resultaat. Aandacht voor de wensen van de klant is daarbij altijd een voorwaarde zodat het eindresultaat beantwoordt aan de verwachtingen.

Kortom Schildersbedrijf Ton van Helvoirt staat voor kwaliteit en professionaliteit. U kunt rekenen op een vakkundig en vrijblijvend advies en een kwalitatief hoogwaardige werkuitvoering tegen scherpe tarieven .

webdesign: http://www.seanvos.nl